Jobba hos oss

RRC Rail växer och vi är med och lägger grunden för att stärka sveriges järnvägsnät. Vi söker kontinuerligt efter nya kollegor till vårt team. 

Lediga tjänster

Platschef

RRC är under stark utveckling och är därför i behov av att rekrytera fler platschefer.

Vi arbetar med järnvägsentreprenader åt i huvudsak Trafikverket men har också uppdrag till andra spårinnehavare, såsom kommuner, hamnar, industrier mm.

Vårt verksamhetsområde är för närvarande Sverige.

Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp personer med lång och gedigen erfarenhet av järnväg och projektledning.

De egenskaper som vi prioriterar är vilja, intresse, social kompetens, kunna se helheten i projekt, viljan att utveckla sig själv och företaget, ansvarstagande, lagspelare mm.

Vi söker rutinerade platschefer, utvecklingsbara arbetsledare, projektingenjörer eller motsvarande. Det viktigaste är att du vill utvecklas tillsammans med oss.

Erfarenhet från järnväg är meriterande.

Arbetsledare med inriktning på mark- och kanalisation

 Vi söker dig som idag arbetar som arbetsledare inom järnväg eller anläggning, vill tillhöra ett företag under stark utveckling och har ambitionen att själv utvecklas.

Yrkesarbetare

 RRC är under stark utveckling och ökar sin omsättning. Vi är därför i behov av att utöka vår personalstyrka med ett antal yrkesarbetare. Vi söker personer både med inriktning Bana och Anläggning.

Vi söker personer med erfarenhet att jobba inom järnvägen, men även dig som är sugen på att börja i järnvägsbranschen. Vi ser gärna att du är en person som vill utvecklas och eventuellt ta ett ansvar som lagbas.

Vi känner stor stolthet och lägger mycket engagemang på att göra det bästa och mest noggranna jobbet. På RRC Rail menar vi också att en ständig utveckling och utbildning är en grundläggande del för framgången för oss som företag och för dig som individ. Här är det högt i tak och vi är måna om varandras trivsel. Här finns utvecklingsmöjligheterna för dig som vill växa inom jobbet och chansen att visa framfötterna. Hos oss får du som anställd jobba med frihet under ansvar och har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.  Vill du vara med och lägga grunden för framtiden? Skicka oss din CV så hör vi av oss.

Sök här

Ladda upp CV:
Personuppgifter: